Cauta:
in

SiPro - Aeorogarii

Categorii: Mobila
Adresa: Bd. Aerogarii, nr. 2-8, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0372.777.735
Web: http://www.sipro.ro/

Descriere

SiPro este o companie tanara, a carei medie de varsta a celor peste 100 de angajati este de 30 de ani. Compania noastra proiecteaza si executa mobila pe gustul clientilor. SiPro inseamna simple products (produse simple), dar intre timp simplu a ramas numai numele, pentru ca SiPro executa cele mai complexe proiecte de mobilare.

Compania se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de prelucrare a PAL-ului si a MDF-ului: masini de taiat de inalta precizie, masini de aplicat folie cant ABS atat pe drept cat si pe curb, masini de pus balamale, centru de prelucrare comandat de calculator (CNC) si masini de infoliat MDF.

Dar cea mai importanta investitie facuta de SiPro pana acum este investitia in tineri. In domeniul mobilei la comanda unde trebuie satisfacuta orice dorinta, fantezie sau vis al clientului trebuie sa dai dovada de fantezie si inventivitate pentru a concepe si a executa mobila dorita de client. Tinerii au aceasta inventivitate si nu vin cu idei preconcepute despre cum trebuie sa arate si sa fie executate obiectele de mobilier. Colectivul nostru este alcatuit din tineri ingineri, arhitecti si muncitori harnici.

Provocati-ne!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii