Cauta:
in

INGLOT

Categorii: Magazine cosmetice
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0724 464568

Descriere

Compania INGLOT a fost înfiinţata în urmă cu peste 25 de ani de către Wojtek Inglot - un tânăr chimist care lucra la acea vreme într-o companie farmaceutică. Principalul său ţel era de a crea produse de înaltă calitate la preţuri corecte şi accesibile, folosind însă cele mai bune ingrediente şi materii prime de la furnizori cu cea mai bună reputaţie.

Toate produsele Inglot sunt fabricate în interiorul Uniunii Europene, iar 95% dintre ele sunt fabricate prin intermediul facilităţilor de producţie.

Lucrăm cu make-up artişti şi consultanţi în materie de culori pentru a aduce pe piaţă cele mai recente tendinţe în materie de culoare, textură şi formă.

Dezvoltăm constant noi produse şi tocmai ce am lansat în premieră mondială primul lac de unghii ce permite unghiilor să respire asigurând o mai bună îngrijire a unghiilor şi făcându-le şi mai frumoase.

Sistemul nostru unic Freedom Style, permite clienţilor să experimenteze folosind produse pentru faţă în nenumărate nuanţe şi combinaţii de culori, dându-le şansa să îşi creeze propriile palete de culori personalizate.

Suntem prezenţi în 400 de locaţii de retail la nivel mondial.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii