Cauta:
in

Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant

Categorii: Restaurante japoneze
Adresa: Complexul Baneasa Shopping City ofera o parcare de 10.000 locuri, dintre care 1500 acoperite., Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0725 155 255
Web: http://www.haru.ro

Descriere

Haru Teppanyaki & Sushi Restaurant va ofera un gust autentic al preparatelor japoneze, o servire placuta si preturi rezonabile.

Meniul nostru cuprinde diverse preparate pe plita de otel (Teppanyaki), si o larga selectie de Sushi, Maki, Sashimi, etc, preparate numai din cele mai proaspete si calitative ingrediente. Bucatarii nostri experimentati, specializati in Sushi si Teppanyaki, va vor surprinde gusturile dvs in tot ceea ce inseamna bucatarie japoneza.

Haru este o alegere excelentă pentru orice tip de eveniment. Putem acoperi o gama larga de evenimente de la o mica petrecere pana la festivitati grandioase de 100 de persoane sau mai multe. Oricare ar fi motivul evenimentului, ne-ar face plăcere să contribuim cu preparatele noastre delicioase.

Bucătarii noştri se mândresc cu un sushi pregătit artistic , care va va uimi papilele gustative. Tăvile noastre de catering sunt prevăzute cu wasabi, ghimbir si sos de soia. Vă rugăm sunaţi-ne la 0725 777 777 pentru asistenţă în planificare şi comanda. Aşteptăm cu nerăbdare de a face evenimentul dumneavoastră un succes spectaculos!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii