Philips TV & Sound câștigă patru premii EISA

Marti, 23 August 2022, Sursa: Club IT&C

Programul continuu al TP Vision care asigură că produsele Philips TV și Audio rămân standardul de referință pe piața audio-video a fost din nou recompensat cu patru victorii în cadrul prestigioaselor premii EISA 2022/23. În acest an, brandul a obținut trei EISA TV Awards și un EISA Audio Award.

Televizoarele Philips Ambilight OLED s-au bucurat de succes de-a lungul anilor în cadrul EISA datorită combinației dintre calitatea audio-video remarcabilă, tehnologia inovatoare și designul european excepțional. Acest mix a făcut ca televizoarele Philips Ambilight OLED să fie din nou câștigătoare și în 2022, dar învingător a ieșit și televizorul de înaltă performanță din seria 8807 Ambilight al companiei – comercializat ca “The One”, datorită ofertei sale ușor de înțeles, care oferă performanțe ridicate cu toate caracteristicile esențiale necesare.

În secțiunea audio, revenirea Philips Fidelio a fost recunoscută din nou de EISA cu o a doua victorie consecutivă în categoria soundbar, cu modelul Fidelio FB1 care a obținut premiul cel mare în 2022/23.

„Cunoscut după numele “The One”, acest TV LCD de 55 inchi iluminat LED face față provocării de a fi un televizor polivalent pentru filme, jocuri și entertainment la un preț competitiv. Cu o îmbunătățire considerabilă față de modelul anterior, 55PUS8807 se adresează gamerilor pe console cu noua opțiune Game Bar și conexiuni HDMI 2.1. Sistemul inteligent Android TV 11 excelează pe platformele de streaming și muzică. Redarea HDR 4k (inclusiv HDR10+ și Dolby Vision) este completată de culorile vibrante și luminozitatea înaltă, impresionând inclusiv în camerele foarte luminoase. Mai mult, unghiurile largi de vizualizare ale panoului IPS fac ca fiecare membru al familiei să se poată bucura de spectacol”, a spus juriul EISA.

„Modelul de top al gamei Philips Fielio este FB1, un soundbar plin de funcții care oferă o performanță fantastică și de mare anvergură pentru un singur element. Bass-ul iese în evidență, iar cele două unități pentru subwoofer încorporate în FB1 prezenintă puterea, prestanța și profunzimea așteptate de obicei de la un subwoofer extern. Aranjamentele separate pentru canalele stânga, dreapta și centru oferă o  gestionare excelentă a dialogului și a efectelor. Sunetul 3D, fie că este virtual, Dolby Atmos sau DTS:X, este transmis prin intermediul difuzoarelor cu iluminare inteligentă a soundbar-ului. FB1 este un soundbar pentru orice ocazie”, a precizat juriul EISA.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii