AGON by AOC lansează un monitorul de gaming ultraperformant: G274QZM

Miercuri, 18 Mai 2022, Sursa: Club IT&C

AGON by AOC, unul dintre liderii globali ai pieței de monitoare pentru gaming și accesorii IT, lansează modelul  AGON PRO AG274QZM cu panou QHD de 27” – IPS iluminat MiniLED și o rată de reîmprospătare la 240HZ. Iluminarea de fundal dispune de 576 de zone cu intensitate reglabilă, fapt ce permite monitorului să atingă standardul DisplayHDR 1000 cu o luminozitate maximă de 1200 niți. Acest lucru facilitează afișarea imaginilor cu umbre de un negru pătrunzător și zone intens luminate în același cadru. Timpul de răspuns de 1ms GtG oferă gamerilor competitivi o experiență fără compromis.

Conceput pentru succes
AG274QZM este noul membru al familiei AGON PRO, dedicat entuziaștilor și jucătorilor profesioniști. Împărtășind rafinamentul clasei sale, monitorul prezintă un design premiat (Red Dot) și un stand robust cu sistem integrat de gestionare a cablurilor. Ergonomia acestuia permite reglaje pentru înălțime, înclinare, rotire și pivotare pentru sesiuni de joc sănătoase și confortabile.

Caracteristica principală a monitorului constă în iluminarea de fundal MiniLED cu 576 de zone cu intensitate reglabilă. Prin folosirea acestor lumini doar pe o porțiune mică a ecranului, monitorul poate atinge o luminozitate de până la 1200 nits pentru a afișa în același timp  elemente strălucitoare alături de umbre  sau alte zone întunecate. Cu ajutorul scutului inclus, monitorul poate face față situațiilor cauzate de lumina ambientală sau spoturi de lumină, mărind astfel contrastul perceput. Certificarea VESA DisplayHDR 1000 asigură cu adevărat o experiență HDR.

Mai mult, monitorul este potrivit și pentru cei ce lucrează de acasă sau își folosesc PC-ul pentru creare de conținut. Portul USB-C cu alimentare de 65W pentru laptopuri îi adaugă mai multă versatilitate. Cele 4 porturi USB 3.2 pot funcționa ca un dock pentru conectarea unui mouse, tastaturi etc.

Cu ajutorul comutatorului KVM, utilizatorii pot schimba între două surse (ex: PC gaming și laptop pentru muncă) folosind în continuare aceleași periferice.

AGON PRO AG274QZM va fi disponibil în magazine începând din luna iunie la prețul de 6329 Lei.

Articol preluat de pe Club IT&C

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii