Cauta:
in

Xtravagance - Kiss

Categorii: Haine dama
Adresa: Strada Nicolae Balcescu nr.30, Sibiu
Web: http://www.xtravagance.com.ro

Descriere

Stilul unic al creatiilor "X-travagance" face din articolele vestimentare semnate de designerul Norina Stoica o colectie plina de rafinament si eleganta. Conceptul de moda a fost reinventat prin designul propriu al pieselor vestimentare "X-travagance" înca de acum 7 ani.
Hainele de dama create în atelierele de moda "X-travagance" pun în valoare feminitatea si naturaletea si au calitatea de a face remarcata pe oricine le poarta. Toate creatiile "X-travagance" sunt concepute de designerul propriu al marcii, Norina Stoica.
Pasiunea pentru tot ce înseamna frumos, spune ea însasi ca este nativa, si doar slefuita si prelucrata pe parcursul dezvoltarii unei linii de îmbracaminte, având la baza conceptul "Fashion & More".
Creatiile designerului vestimentar Norina Stoica se evidentiaza prin calitatea materialelor folosite, croiala, culorile în trend si stilul modern, adaptându-se celor mai exigente cerinte. Conceptul "X-travagance" urmareste ultimele tendinte în materie de moda ale fiecarui sezon.
Fabrica în care prind viata hainele marca "X-travagance" dispune de aparatura performanta si o echipa de profesionisti pentru a satisface nivelul de calitate impus de cumparatori, executând astfel un raport maxim între calitate-pret.
În prezent creatiile "X-travagance" se vând în România, prin magazinele proprii din Sibiu, Cluj, Timisoara, Bucuresti, dar si în alte orase din tara, propunându-si în 2008 lansarea internationala a brand-ului "X-travagance".
Ea însasi o fashion-icon, Norina Stoica, este în primul rând baza crearii liniei vestimentare, tot conceptul "X-travagance" aliniindu-se propriilor cerinte. Spera ca cei ce împartasesc calitatile si cerintele în materie de Fashion sa se alinieze conceptului "X-travagance".

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2018, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii