Cauta:
in

Vitantis Shopping Center

Categorii: Malluri
Adresa: Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr. 7 A, Bucuresti, Vitan, Sector 4
Telefon: +4021 310 45 13
Fax: +4021 315 08 13
Web: http://www.vitantis.ro/

Descriere

Vitantis Shopping Center este situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din Bucureşti, Berceni (la sud) şi Titan (la est). Reţeaua are o poziţie excelentă, la intersecţia a două mari artere de circulaţie, respectiv Splaiul Unirii din centrul oraşului către autostrada A2 (Autostrada Soarelui) şi Şoseaua Vitan-Bârzeşti, elemente majore de legătură dintre Sudul şi Estul Capitalei.

Accesul principal pentru vizitatori se face pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, nr. 7A. Această şosea are benzi de circulaţie largi, dar în anumite momente este aglomerată, ceea ce este tipic pentru tot oraşul. Transportul public către Vitantis Shopping Center este asigurat, în principal, de liniile de autobuze. Pentru mai multe informații despre cum puteți ajunge la Vitantis, consultați pagina Cum ajungi.

Vitantis Shopping Center este una dintre cele mai mari rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului. Reţeaua este formată din Carrefour (hypermarket), Praktiker (DIY), DIEGO si magazinul de mobila Casa Rusu precum şi o galerie de cumpărături, care oferă o mare varietate de bunuri şi servicii. Gama de mărfuri include îmbrăcăminte, articole de sănătate şi frumuseţe, servicii, băuturi şi răcoritoare, bunuri de uz personal şi pentru timpul liber. Prima fază a proiectului, incluzând şi magazinul de bricolaj Praktiker, a fost finalizată la sfârşitul anului 2006. Vitantis Shopping Center se întinde pe o suprafață generoasă, de apropape 80.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa totală construită atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Vă aşteptăm la Vitantis Shopping Center pentru cumpărături, petrecerea timpului liber şi nu în ultimul rând pentru distracţia oferită în fiecare weekend!

Avem 2 rute de transport gratuit:

1. Vitantis – Complex Comercial Vitan-Barzesti – Racari – Laborator – Dristorului – Calea Dudesti – Sos. Mihai Bravu – Calea Vitan – Stadion Olimpia – Drumul intre Vii – Complex Comercial Vitan-Barzesti – Pod Vitantis – Vitantis.

2. Vitantis – Complex Comercial Vitan Barzesti – Ramnicu Sarat – Voluntarilor – Fizicienilor – Ilioara – Metrou Nicolae Grigorescu – Dumbrava Noua – Metrou 1 Decembrie (Piata Trapezului) – Fizicienilor – Tandarei – Pod Vitan – Vitantis.

Parcarea este gratuita pentru clientii Centrului Comercial, cu conditia ca acestia sa respecte regulamentul intern pentru vizitatori si / sau conducatorii auto. Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit de clienti si este disponibil la Receptie Clienti Carrefour Vitantis, la cerere, la adresa de e-mail: office@vitantis.ro sau aici:Regulament

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii