Cauta:
in

Villa Romana Ristorante

Categorii: Restaurante mediteraneene
Adresa: Piața Charles de Gaulle, nr. 3, in apropierea parcului Herăstrău., Bucuresti, Kiseleff, Sector 1
Telefon: 0376203340
Web: http://villaromanaristorante.ro

Descriere

Restaurant cu specific mediteranean, Villa Romana Ristorante, se deschide in inima capitalei. Atmosfera noii destinații culinare a bucureștenilor imbină stilul clasic interbelic cu elemente decorative caracteristice amenajărilor clădirilor din sudul Europei. Meniul este variat și conține preparate specifice bucătăriei din țările din zona Mării Mediterane, pregătite cu ingrediente aduse direct din Italia.

Cu o experiență anterioară in cunoscute restaurante bucureștene, precum Casa Di David, Ramada North sau McMoni's, Vasile Penu este bucătarul-șef al Villei Romana Ristorante și propune un concept fresh pentru sortimentele de mancare, din meniu facand parte retete de foie gras cu dulceață de afine, pappardelle cu trufe negre proaspete și rasolul de miel cu cartofi ratte.

Amenajat intr-un stil neo-romanic, restaurantul este dispus pe trei nivele, ce cuprind o terasă inverzită, cu vedere către piața Charles de Gaulle, o sală principală prevăzută cu balcon, in care se pot organiza evenimente speciale, și un etaj cu 4 separeuri, rezervate clienților ce caută o atmosferă intimă.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii