Cauta:
in

Vila Preciosa

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte, Restaurante business
Adresa: Str. Lucian Blaga, Nr. 10, in cadrul Vila Preciosa, Alba Iulia, Maieri
Telefon: 0040- 258 814033
Fax: 0040 258 814034
Web: http://www.preciosa.ro/

Descriere

Odata ajuns la Restaurantul Preciosa te declari surprins de o eleganta discreta.
Indiferent daca sunteti in compania persoanei iubite sau daca sunteti insotiti de partenerii de afaceri la Preciosa veti fi rasfatati cu preparate alese din bucataria internationala…un vin bun…o muzica buna…Toate acestea va vor face sa descoperiti deodata ca traiti cu adevarat momente …pretioase.

Personalul amabil si disciplinat este foarte atent la cerintele si gusturile dvs.
Vinurile, din soiuri alese, locale sau de pe renumite meleaguri straine, cocktail-uri sofisticate si bule de sampanie parfumata va vor insoti in periplul gastronomic, facandu-va sa va doriti un singur lucru: sa reveniti !

Cu o capacitate de 50 de locuri in salonul principal si 14 locuri in separeu, Restaurantul Preciosa poate organiza mese festive sau intalniri de afaceri, prezentari, workshop-uri, toate acestea intr-un cadru elegant si sofisticat.

Terasa:
Pe langa sala principala a restaurantului Vila Preciosa dispune si de o terasa bar de 40 de locuri care ofera un cadru relaxant, perfect pentru o intalnire cu prietenii, o sueta sau o vizionare la o bere a unui meci de fotbal.

De la bun inceput- conceptul care s-a avut in vedere la realizarea Vilei Preciosa, a fost acela de a se adresa, cu precadere, firmelor mici si mijlocii precum si echipelor de management din firmele mari, oferindu-le posibilitatea organizarii de evenimente specifice, avand la dispozitie toate dotarile si facilitatile necesare, beneficiind in plus de un cadru unitar si intim, intr-o atmosfera unica.

Drept urmare, in cadrul Vilei Preciosa aveti la dispozitie o sala cu capacitate maxima de 40 de locuri - special amenajata, capabila a gazdui intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, prezentari de proiecte, team-building-uri, etc

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii