Cauta:
in

Trendy

Categorii: Coafor si frizerie
Adresa: Calea Dorobanti, nr. 27-29, Bucuresti, Romana, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 021/210.20.79; 0722.623.977
Web: http://www.salontrendy.ro/

Descriere

Suntem rezultatul dorintelor dumneavoastra, Trecutul, Prezentul, Viitorul.
Idealul echipei nostre este acela de a creea pentru fiecare femeie un look unic si diferit. Unicitatea si personalizarea fiecarei lucrari reprezinta pentru noi punctul final.
In relatia dintre clienti si echipa, un punct forte il reprezinta dialogul, acesta este foarte important. Dorinta clientei sau a clientului este un punct de vedere important de care trebuie sa se tina cont.
Toate acestea nu ar avea loc daca noi echipa de hair stylisti ai studioului TRENDY, nu am fi in primul rand prietenii si consilierii frumusetii parului clientelor noastre.
Pentru echipa noastra salonul reprezinta "Atelierul de creatie al FRUMUSETII", locul in care grijile, nelinistea, problemele de fiecare zi, dispar odata cu primii pasi in interiorul Atelierului de Frumusete.
Fiecare artist are o viziune proprie a ceea ce urmeaza sa creeze. Un hair stylist trebuie sa aiba mult simt artistic.
Orice Hair-Stylist cu pretenti in consecinta trebuie sa aiba mult simt artistic, spirit de observatie, pregatire adecvata, experienta, si sa fie modest. Coafura face parte dintr-un ansamblu artistic ce include diverse si multiple variabile cum ar fi: vestimentatie, fizionomie, nivel profesional, nivel social, temperament, comportament.
In atelierul nostru de frumusete toti membrii echipei, creeaza lucrari unice pentru fiecare clienta in parte.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii