Cauta:
in

Trattoria Pizzeria Ischia

Categorii: Restaurante italiene
Adresa: Bd. Barbu Vacarescu, nr. 73, sector 2, Bucuresti, Bucuresti, Tei, Floreasca, Sector 2
Telefon: 021.252.61.00, 0731.746.738
Fax: +4021-252.61.00
Web: http://www.trattoriaischia.ro

Descriere

Ischia este o insula in Marea Tirena, situata in Golful orasului Napoli, intre Vezuviu si insula Capri. Datorita vegetatiei sale dense este numita si insula Verde. Cu peisaje unice, de o frumusete deosebita, Ischia a devenit inca din cele mai vechi timpuri o destinatie turistica foarte importanta.

Trattoria Ischia din Bucuresti aduce prin fratii Iudean retete traditionale respectate cu rigurozitate . Atat preparatele din bucatarie cat si pizzele au un gust deosebit. Pizza facuta pe vatra in cuptor cu lemne este facuta dupa o reteta napoletana veche de sute de ani.

Razvan, unul din fratii Iudean a invatat tainele pizzei de la unul din cei mai vechi si mai faimosi pizzari din Napoli si a ajuns chiar si pe paginile ziarelor din Napoli cu articole dedicate lui, cu titlul: “Razvan, un pizzar napoletan de origine romana”

Pe terasa noastra dar si in caracteristica sala, veti beneficia de serviciul personalului condus de Adi Iudean, un maître cu o experienta greu de gasit intrun restaurant din Romania, avand pe langa experienta acumulata pe insula Ischia si experienta avuta ca chef de rang intr-unul din cele mai exclusiviste restaurante din Europa si din lume, clasificat cu DOUA STELE MICHELIN.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii