Cauta:
in

The Champs

Categorii: Terenuri de sport
Adresa: In Liberty Center, etajul 2, Calea Progresului, Nr. 151-171, Bucuresti, Rahova, Sector 5
Telefon: 0723.244.548
Web: http://www.thechamps.ro/

Descriere

Too hot?! Hit the ICE!

Ai asteptat caldura o iarna intreaga si-acum ca a venit iti doresti un pic de racoare? Ei bine, acum ai portii de racoare in toiul verii la patinoarul The Champs din mall-ul Liberty Center.

La Liberty Center gheata nu e o problema! O gasesti atat in paharele de racoritoare de la Barul Vesper cat si la Cinematograful The Light, dar mai ales, din plin, pe patinoarul The Champs.

Vara asta, nu caldura va topi gheata ci gheata de pe The Champs va racori Bucurestiul, pentru ca este primul si unicul patinoar permanent din capitala.
Asadar, te invitam cu drag la o portie sanatoasa de sport, distractie si racoare, pe The Champs!

Patinoarul The Champs intampina cu gheata sa atat persoanele carora le place sa patineze cat si copiii de toate varstele care doresc sa invete sa patineze. La The Champs esti intotdeauna pe maini bune. Fiindca in orice zi ne vei vizita, cineva va fi gata sa-ti arate tehnicile si gratia sportului pe gheata.
Cursurile de patinaj sunt foarte atractive mai ales pentru copii fiind desfasurate intr-o atmosfera prietnoasa si totusi riguroasa. Ele sunt stucturate astfel incat micutilor sa le faca placere sa se joace invatand sa patineze.
Poti cere si tu ajutorul profesoarelor daca patinele nu te asculta asa cum ti-a dori, poate asa vei reusi sa-ti impresionezi prietenii prin skillurile de patinaj dobandite peste vara! :-)


De acum poti patina in orice anotimp. Vino la Liberty Center si descopera magia ghetii sub patinele tale.

Acum, The Champs, Vesper si cinematograful The Light te invita sa te bucuri de ofertele sale de vara...reci ca gheata!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii