Cauta:
in

Sporty Club

Categorii: Sali fitness, Masaj, Sauna
Adresa: Calea Vitan, Nr.23 D, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 0723.300.229
Web: http://www.sportyclub.ro/

Descriere

Sporty Club este situat in imediata apropiere de Mall Vitan, pe Calea Vitan nr 23 D in cadrul Vitan Center (modern centru comercial si de entertainment aflat in dezvoltare).

Clubul  are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale ( electrostimulare, impachetari in argila sau ciocolata sub tunelul cu raze infrarosii ), masaj ( de relaxare, tonifiant, terapeutic, reflexogen ) si sauna cu cromoterapie. La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa .
Sporty Club se adreseaza celor pasionati de sport, de intretinerea fizica, in special promoveaza beneficiile aduse de serviciile sale din zola fitness&wellness: vitalitate, conditie fizica impecabila, putere de concentrare in activitatile de zi cu zi, si nu in ultimul rand relaxare si echilibru interior. Terasa clubului vizeaza, in principal, un public iubitor de sport, iar conceptul care a stat la fundamentul Sporty Club doreste crearea unui spatiu destinat relaxarii, din programul zilnic nelipsind vizionarea de evenimente sportive de actualitate, diverse activari pe terasa clubului ( promotii & concursuri cu premii, etc).
Pentru a accesa serviciile Sporty Club trebuie sa deveniti membru.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii