Cauta:
in

SO Cafe

Categorii: Restaurante internationale, Restaurante romanesti, Restaurante business
Adresa: Bd Pache Protopopescu nr.59, Bucuresti, Sector 5, Sector 4
Telefon: 0760444424
Web: http://socafeblog.wordpress.com/

Descriere

In era vitezei si a internetului ,SO Bistro-cafe isi propune o intoarcere in Bucurestiul interbelic,si unde ar fi mai potrivit decat pe… b-dul Pache Protopopescu?…..

Bucurestenii au trait intens de cand se stiu,in inima lor avand insa un loc aparte bistro cafenelele,nu doar pentru a savura o mancare buna sau a sorbi o cafea aromata ci pentru a-si petrece timpul liber ,la o sueta ,o seara muzicala ,o discutie de afaceri si de ce nu, a face si desface intrigi de tot felul.

Atmosfera era calda si prietenoasa ,toti fiind ca o mare familie mai ales atunci cand se dezbateau ultimele articole de prin gazete.

Mancarea era preparata dupa retete frantuzesti si italienesti cu usoare accente orientale ,avand ca temelie conceptul „BUN ,SANATOS,IMBELSUGAT ”.

Am dorit sa reinventam acele vremuri intr-un Bucuresti al secolului XXI, in care internetul face parte integranta din noi,stirile de pe diferite canale ne tin uneori cu sufletul la gura ,si servirea rapida si ireprosabila sunt conditii esentiale in societatea de azi.

Un mic dejun adaptat preferintelor actuale,un meniu de pranz variat ,o cina speciala ,cocktail-urile originale,bauturile fine, muzica live ,serile de karaoke, organizarea de petreceri ,majorate si aniversari sunt cartea noastra de vizita.

Un spatiu generos, format din trei saloane diferite conceptual si o terasa discreta ,amenajata cu un iaz din care jocurile de apa si lumini ,va vor incanta privirea, vor face ca vizita dvs. la noi sa fie una speciala.

Pe scurt :o bucatarie bazata pe produse proaspete ,o ambianta familiara si un personal receptiv.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii