Cauta:
in

Simone Boutique

Descriere

Cum ar fi ca in momentul in care treci pragul unui magazin intregul personal sa iti fie dedicat? Cum ar fi ca femeia sofisticata din tine sa aiba la dispozitie o camera doar a ei, unde sa poata sa aleaga in voie tinute speciale, multe dintre ele fiind de serie mica?
Dar sa fii intampinat de proprietar, aidoma unui prieten vechi, care sa-ti ofere racoritoare sau cafea si sa-ti prezinte ultimele aparitii in materie de creatie vestimentara?
Cum ar fi sa ai un loc doar al tau, unde sa imbini cu eleganta cafeaua cu prietenele si sa alegi tinute elegante si articole avangardiste?
Toate astea, dar si multe altele, le poti avea acum la cel mai nou boutique – Simone Boutique - unde femeia este indemnata sa fie ea insasi si unde este tratata asa cum merita!
Stilul impecabil al vestimentatiei, liniile perfecte, gratia feminina, eleganta desavarsita si grija pentru detaliu reprezinta marca Simone Boutique!

Simone Boutique aduce in prim plan shoppingul cu stil, placerea de a proba tinute vestimentare impreuna cu cea mai buna prietena. Brand-uri cu stil s-au reunit aici, iar tinutele vestimentare venite din Italia, Portugalia dar si de la designeri romani iti vor rasfata simturile estetice.
Conceptul modern al acestui boutique reprezinta tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa si pentru a-ti redefini stilul vestimentar!
Produse deosebite, selectate cu cea mai mare rigurozitate - haine, genti, bijuterii si produse pentru barbati - te astepta intr-o atmosfera unica si degajata! Preturile te vor incanta, iar evenimentele lunare pe care le organizam cu siguranta iti vor fi pe plac.
Invita-ti cele mai bune prietene la cafea in boutique-ul nostru si lasa-te pe mana specialistilor! Ei stiu exact de ce ai nevoie si te vor ajuta sa fii femeia care ti-ai dorit mereu sa fii.

Fii libera sa te bucuri de tine si de viata! Nu iti limita stilul vestimentar! Lasa-te condusa in lumea bunului gust si intr-o atmosfera de rafinament si eleganta!

Te asteptam in fiecare zi intre orele 10.00 si 20.00, impreuna cu cea mai buna prietena, sa probezi tinutele noastre! De asemenea, pe baza de programare, se poate inchiria intregul boutique, pentru sesiuni private de shopping.

Pareri (1)

  • Sarbu Simona / Miercuri, 11 Martie 2015, ora 13:42

    Buna ziua! Numele meu este Sarbu Simona si reprezint Atelierul de croitorie si design Crisstalus cu sediul in Bucuresti. La sfarsitul anului 2014, am lansat o noua colectie ce contine modele sofisticate si versatile in culori puternice care pot scoate din anonimat si aduce confort. Noutatea este ca, materialele din care sunt confectionate sunt de o calitate superioara si sunt printate la noi in atelier dupa cerinta fiecarui client. In acest sens, va contactez pentru o posibila colaborare. Ceea ce noi dorim este sa putem vinde prin intermediul dvs, produsele noastre sub eticheta dumneavoatra sau sub marca Crisstalus sau daca sunteti incantati de ceea ce noi printam putem incepe in acest sens o colaborare frumoasa. Astept cu deosebit interes feedback-ul dumneavoastra si sper intr-o colaborare avantajoasa ambelor parti. Va multumesc! Best regards, Simona Sarbu SC CRISSTALUS SRL 0740.050.900 - Simona Sarbu 0723.576.403 - D-nul Romeo Barboi http://www.fashionprint.ro/colectie-primavara-vara.html

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii