Cauta:
in

Service Auto Biedy Serv - Bucovat

Categorii: Service auto
Adresa: Strada Bucovat nr.3 ,Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei, Berceni, Sector 4
Telefon: 0769.60.10.20 / 0769.60.10.30
Web: http://www.biedy.weebly.com

Descriere

Echipa Service Auto-BiedyServCom doreşte să vă aducă la cunoştinţă existenţa a două puncte de lucru operaţionale, în sectoarele 3 si 4 din Bucureşti.
Oferim în acest moment câteva promoţii pe care le veţi găsi accesând biedy.weebly.com la rubrica "Promotii".

De asemenea pentru persoanele care deţin un autoturism şi nu numai, şi care nu au foarte mult timp la dispoziţie pentru a aştepta zile la rând, avem programări online în urma cărăra veţi fi contactaţi de un consilier tehnic, noi putând proceda la preluarea autoturismului dvs, pentru a-l întreţine şi apoi în funcţie de preferinţa dumneavoastră, vi-l aducem fie acasă, fie la serviciu, maşina fiind gata pregatită de drum.

Mentionam de asemenea faptul ca lucram cu 98% din companiile de asigurari si ne ocupam noi de toate demersurile necesare legale pentru rezolvarea problemelor masinii dumneavoastra.

Pareri (2)

  • Stefan / Sambata, 4 Iunie 2011, ora 01:50

    Mie mi-a placut ca se munceste bine si nu te programeaza peste cinci luni ca la alte service-uri. iar cu masina, fie ti-o iau ei, fie o aduci tu si ti-o aduc ei acasa. Chestia este ca fiind 2 puncte de lucru, unul in sectorul 3 si unul in 4, lucrurile merg bine si se ajuta intre ei. cam asta ar fi. preturile sunt ok.

    Nu mi-a placut ca nu au carti de vizita si ei, sau sa fie gasiti mai usor. Mai mult pe recomandare. dar...asta e.

  • confidential / Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 01:27

    Doua joburi part-time foarte sigure si ofertante 1. Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Pentru inceput se fac CURSURI GRATUIE prin mail! Cursurile tin 12 Zile ( un curs pe zi). Se asigura contract legal. Castigurile sunt garantate! Peste 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Lucrati din confortul casei Dumneavoastra. detalii, dupa ce trimiteti textul obigatoriu"Info CG" la adresa de email: florp2560@yahoo.ro (Timp le lucru 20-30 minute zilnic) 2. AFACERE GERMANA GRATUITA – USOARA SI SIGURA PENTRU UN VENIT SUPLIMENTAR fara investitii. 2 -35 euro pe zi! Mai multe detalii despre aceasta afacere si inscriere va stau la dispozitie la adresa de mail: florp2560@yahoo.ro cu textul obligatoriu //AGW Info//. (Timp de lucru 5-10 minute zilnic)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii