Cauta:
in

Scoala Moto "Fallow Me"

Categorii: Scoli de soferi
Adresa: Aleea Tebea nr. 8, bl. D12, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 0728 728 599 ; 0728 728 598
Fax: 031 802 5698
Web: http://www.motoschool.ro/

Descriere

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca odata cu inceperea sezonului de primavara a anului 2007, s-a deschis o noua Scoala Moto, unde puteti intalni servicii de calitate si noi metode de imbunatatire in vederea acumularii experientei pentru conducerea motocicletei in siguranta, cat si, cursuri speciale pentru obtinerea permisului de conducere, unde experienta se imbina cu profesionalismul.

Da !!! Noi suntem!!! Echipa Moto “Follow Me” !!!

Ne place sa fim originali, sa avem idei noi si bune care sa ajute in promovarea performantelor Dvs., asa ca ne-am gandit la iubitorii de motoare sa gasim noi tehnici de perfectionare in acest domeniu. Una dintre ideile care vin in intampinarea Dvs. este Iesitul in trafic.

Desi ca "nume" suntem noi pe piata, nu consideram ca suntem incepatori, fiind cunoscuti de mult timp in aceasta “mica lume a motociclistilor”. Aceasta o demonstreaza numai si numai experienta noastra care este bazata pe multi si multi ani de lucru in domeniu, unde s-a dovedit ca am fost bine priviti si apreciati.

Putem spune cu certitudine ca in anii anteriori de-a lungul activitatii noastre, nu am avut nici un client care a plecat nepregatit si nemultumit, ba dimpotriva am fost recomandati si altor iubitori de motoare.”

Toate cursurile se desfasoara in conditii de maxim profesionalism, sustinute de piloti cu multa experienta atat in campionatul national de viteza cat si in traficul de zi cu zi.

Prin conditiile de calitate superioara pe care le oferim atat prin instructaj, motociclete, echipament performant cat si prin sistemul de lucru “Faci ca mine”, consideram si garantam in acelasi timp ca nimeni nu va pleca nemultumit si nepregatit de la noi.

Avand in vedere ca suntem cei mai buni in domeniu, va asteptam pe poligonul nostru, sa va convingeti!!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii