Cauta:
in

Scoala de Soferi Carmen Xl 99

Categorii: Scoli de soferi
Adresa: Calea Victoriei Nr. 88, Arad
Telefon: 0257 255 445
Fax: 0257 255 445

Descriere

Cu un efectiv de 5 angajati, Carmen Xl 99 S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: cursuri si conducere auto (scoala de soferi), consiliere, intocmire dosar Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Pareri (1)

  • Lucian / Vineri, 22 Iulie 2011, ora 23:13

    Am facut scoala la dumneavoastra cat b acum 6 ani. A fost f bine,din prima am obtinut permisul si am fost multumit de serviciile oferite atat in legislatie cat si in orele de conducere facute cu domnul Muntean daca nu gresesc caruia i multumesc cat si intregului colectiv. Ma intereseaza daca se poate face la dv si cat c+ce de care as fi interesat in viitor si daca puteti sa-mi spuneti tarifele aferente categoriei respective, cat si celelate tarife de scolarizare,mai precis cat ar costa toata scolarizarea la dumneavoastra aproximativ pt cat c+ce si ce camion detineti pt scolarizare. Multumesc mult.

    nu,totul a fost ok.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii