Cauta:
in

Scoala de Soferi Activ

Categorii: Scoli de soferi
Adresa: Bld.Iancu de Hunedoara nr.36 (langa spitalul Grigore Alexandrescu), Bucuresti, Victoriei, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 0727 655 990
Web: http://www.activ2010.ro

Descriere

ACTIV este cea mai profesională echipă de instructori auto din Bucuresti. Garantăm tarife minime, instructaj teoretic si practic eficient, vehicule în stare tehnică exceptională si încercăm să ajutăm cursantii nostri să stea cât mai putin pe drumuri după acte.
În perioada de iarnă avem grijă să luati permisul categoria B doar cu 650 RON. Pachetul promotional durează minim cinci săptămâni si include:
- Pregătire teoretică - 24 de ore
- Pregătire practică - 30 de ore (15 sedinte a câte 2 ore)

Pareri (4)

 • dan / Duminica, 3 Februarie 2013, ora 09:19

  A trebuit sa ma retrag de la aceasta scoala pentru ca instructorul meu varza, nu invatam nimic; iar la jumatatea scolii (dupa 2 luni de la incepere) nu aveam decat 5 sedinte programate. Nu recomand nimanui aceasta scoala de 2 lei. Mai bine puneti 1 milion in plus si mergeti la o scoala mare, care are masini, nu la un butiq de cartier cu 2 harburi. Acum m-am inscris la alta scoala si totul e ok.

 • dan / Duminica, 3 Februarie 2013, ora 09:19

  A trebuit sa ma retrag de la aceasta scoala pentru ca instructorul meu era varza, nu invatam nimic; iar la jumatatea scolii (dupa 2 luni de la incepere) nu aveam decat 5 sedinte programate. Nu recomand nimanui aceasta scoala de 2 lei. Mai bine puneti 1 milion in plus si mergeti la o scoala mare, care are masini, nu la un butiq de cartier cu 2 harburi. Acum m-am inscris la alta scoala si totul e ok.

 • Elena / Marti, 17 Decembrie 2013, ora 16:51

  Am facut scoala la Activ la recomandarea fratelui meu care a urmat cursurile tot la ei, si a fost cea mai buna decizie. Instructorul Nada Ciprian dupa parerea mea este foarte bun instructor care te face sa vi cu placere la orele de conducere si isi da tot interesul incat sa intelegi cat mai bine.Recomand aceasta scoala.

 • Anelise / Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 11:22

  In cazul in care cautati un instructor auto cu adevarat dedicat meseriei lui, il recomand din toata inima pe domnul instructor Ciprian Nada (numar de contact: 0766839599). Nu mai este nici la Activi nici la Almi. Este un adevarat profesionist si un om minunat., rabdator, calm si cu mult tact. A reusit sa ma faca sa imi inving teama de condus si sa imi placa sa conduc bine intr-un trafic nebun de Bucuresti. Se vede ca isi adora meseria si elevii. Isi invata elevii nu numai regulile de circulatie ci le dezvaluie si mici secrete pentru a deveni soferi buni.Am mers cu drag la sedintele de condus.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii