Cauta:
in

Scoala de Coafura Cornel Saru

Categorii: Cursuri frumusete
Adresa: Blvd Natiunile Unite nr.3, Bucuresti, Centrul vechi, Sector 4, Sector 5
Telefon: +40 37 403 74 04 ; +40 747 077 000
Web: http://www.cornelsaru.ro

Descriere

Scoala de coafura Cornel Saru” isi propune sa implementeze un sistem inovator pentru tara noastra in privinta educatiei fiind prima scoala de coafura din Romania care dispune de un spatiu amplu, exclusiv destinat invatarii coafurii la toate nivelele: nivelul 1 destinat incepatorilor neinitiati si nivelurile 2 si 3 concepute spre educarea cunoscatorilor si chiar a avansatilor.

“Scoala de coafura Cornel Saru” va fi deci locul din care ne propunem sa oferim publicului romanesc, un public pe care cu bucurie il constatam de ceva vreme a fi unul tot mai instruit, educat si pretentios, specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Avem certitudinea ca absolventii cursurilor noastre vor fi oameni ce vor sti cu siguranta ce inseamna respectul pentru client, pentru calitatea serviciilor dar mai ales pentru actul profesional.

Cunoasterea experienta si educatia echipei sunt puse in slujba crearii unor generatii de hair stilisti super profesionisti, oameni din mainile carora vor iesi veritabile stari de implinire si nu doar culori, tunsori si coafuri!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii