Cauta:
in

Salon Dermocenter

Categorii: Cabinete dermatologie
Adresa: Str.Ciprian Porumbescu, nr.107, Timisoara, Calea Sagului, Iosefin
Telefon: 0256 218 178, 0356 003 368
Web: http://www.dermocenter.ro/

Descriere

Dermocenter promoveaza ingrijirea dermatologica a pielii pentru tipuri individuale de piele, folosind exclusiv produsele Dermaviduals.

Cum ne deosebim?

Prin cunostinte si experienta profesionala, oferta individualizata de tratment,

dotare tehnica moderna si consiliere permanenta.

Fiecare piele este diferita. Produsele cosmetice conventionale si dermatologice nu pot acoperii nevoile individuale ale pielii, deoarece nu este posibil sa ofere cate un produs specific pentru fiecare tip de piele, pentru fiecare problema a pielii precum si prevenirea acesteia.

Din acest motiv este necesara furnizarea unor produse care permit adaptarea individuala.

Cui ne adresam? Ne adresam tuturor celor care vor sa aiba o piele sanatoasa, implicit frumosa si mai ales tuturor celor ce au probleme dermatologice. Ne adresam celor care vor satisfactii garantate si rezultate incredibile in conditiile aplicarii unui tratament corect, strict si constant.

Ce gasiti la noi? Calitate si sevicii profesionale..
Produse de inalta tehnologie, cremele Dermaviduals, patentate, sunt bazate pe structura mambranoasa a pielii, structura si compozitia lor este similara pielii, cu rezultate in timp scurt si oferind pielii exact ce are nevoie

Produsele Dermaviduals sunt special concepute pentru a satisface cerintele individuale de prevenire, ingrijire si protectie a pielii intr-un sistem individualizat.

Dermocenter raspunde exigentelor tale!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii