Cauta:
in

Ristorante Da Vinci

Categorii: Restaurante mediteraneene
Adresa: Str. Republicii nr. 10b, Suceava, Areni
Telefon: 0330 803 330
Web: http://www.ristorantedavinci.ro/8

Descriere

Inspirat din bucătăria mediteraneană Ristorante Da Vinci își propune să devină principala alegere a celor care vor să încerce și altceva decât mâncărurile clasice românești.

Conceptul localului se învârte în jurul celebrului Leonardo Da Vinci, om de spirit universal și figură marcantă în artă, inspirându-se mai ales din misterele ce dăinuie în jurul operelor sale. Prin sloganul restaurantului I segreti della cucina (în traducere: secretele bucătăriei) ce se îmbină armonios cu numele celebrului Da Vinci, localul vrea să impresioneze atât prin ambianță, cât prin specialitățile culinare, dezvăluind viitorilor clienți și mici secrete care fac ca bucătăria mediteraneană să fie atât de apreciată în toată lumea.

Fiind situat la demisolul fostei Case a Căsătoriilor din Suceava (str. Republicii nr. 10b), Ristorante Da Vinci se bucură de o atmosferă caldă, dar în același timp boemă. Ţinând cont de istoricul acestei clădiri, și mai ales de momentele pline de fericire care au avut loc aici, s-a încercat amenajarea unui spațiu intim, atât pentru cei ce doresc o cină romantică liniștită, cât și dedicat celor pentru care prânzul în oraș este o necesitate cotidiană.
De asemenea, pentru zilele călduroase, Ristorante Da Vinci pune la dispoziția clientilor o grădină de vară, special amenajată în curtea interioară a restaurantului.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii