Cauta:
in

Restaurant The Artist

Categorii: Restaurante internationale, Cluburi si Baruri
Adresa: Nicolae Tonitza, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Sector 5, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: +40728318871
Web: http://www.theartist.ro

Descriere

the Artist este acum locul unde Chef Paul transforma prin magia lui textura, aroma si culoarea fiecarui preparat in sculpturi ametitor de delicioase. Restaurantul se afla in Centrul Istoric al Bucurestiului, la parterul unei impresionante cladiri interbelice de pe strada ce poarta numele marelui pictor – Nicolae Tonitza.

Bucataria modernista a Chef-ului olandez combina tehnicile clasice cu cele din bucataria moleculara si influente din bucataria romaneasca, avand ca rezultat asocieri surprinzatoare de texturi si arome ce revolutioneaza gastronomia clasica.

Cei care pasesc pragul restaurantului fac primii pasi intr-o calatorie memorabila. La “the ARTIST” experienta culinara se tranforma intr-o experienta a emotiilor. Fiecare preparat din meniu este creat pentru a atinge toate coardele senzoriale. Aici vei trai experienta surprinzatoare de a gusta ceva cu adevarat nou, inovativ si delicios.

Pentru a darui noi emotii si experiente unice publicului Bucurestean, in fiecare sezon Chef Paul Oppenkamp creeaza o noua colectie de capodopere delicioase, spre incantarea clientilor fideli. Fiecare meniu este rodul imaginatiei si maiestriei de a amesteca ingrediente de cea mai buna calitate pentru a obtine preparate cu detalii creative si surprinzatoare in prezentare folosind metode de gatit ce optimizeaza savoarea.

Ambianta eleganta la cina, dar in acelasi timp casuala la pranz a restaurantului “the ARTIST” creaza un cadru perfect pentru o experienta unica fia ea o cina romantica in lumina vibranta a serii, o intalnire cu prietenii sau de afaceri. Aici imaginatia dumneavoastra va fi provocata, iar limitele gastronomice cunoscute vor fi demolate complet. Sunteti pregatiti pentru o experienta unica?

Din cauza noilor măsuri luate de Guvernul Român în ceea ce privește reabilitarea clădirilor istorice pentru a rezista la cutremure de intesitate mare, am fost informați că în conformitate cu noua lege , nu putem continua cu activitatea în locatia actuala deoarece este parte dintr-o clădire care are nevoie de reabilitare. Prin urmare, restaurantul este închis până la 30 Aprilie și în proces de relocare la o nouă adresă . În curând revenim cu noi detalii …

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii