Cauta:
in

Restaurant Studentpub

Categorii: Restaurante internationale, Cluburi si Baruri
Adresa: B-dul Iuliu Maniu, nr.6, la "Poli"-n poarta (fac.Automatica) la 300m de statia de metrou Politehnica, R.A.T.B statia U.P.B.,, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 0725 747 718; 031 436 01 40
Web: http://www.studentpub.ro

Descriere

In anul de gratie 2011(vara), din cauza faptului ca "La Jeg" ne-a ramas mic, ne-am hotarat sa mai deschidem o locatie cu acelasi profil si aceeasi nebunie, insa sub alt nume.

Bineinteles ca ne-am consultat mai intai cu audienta in privinta numelui. Pareri au fost multe si variate cum ar fi: "La Jeg v2.0", "La Sfantul 5", "La Curat", insa toate aveau un numitor comun - studentii, asa ca am cautat un nume legat de studenti. Am incercat "Club Student", "Student Club", "La Poli", "La Rectorat", "La Facultate" (Vezi concurs pe facebook!) si intr-un final am hotarat "Studentpub®" legat, intr-un cuvant. Am verificat ca nu cumva sa fi inregistrat cineva marca, domeniul, contul facebook etc, si cum nu erau ocupate le-am luat noi.

Totul era pus la punct mai putin un singur aspect - locul, trebuia acum sa cautam un loc de inchiriat, asa ca ne-am apucat de cautat pe net, in ziare, din gura in gura, pe la prieteni, cunostinte, etc si cum se intampla de obicei: cand cauti ceva anume te duci prin tot orasul si pana la urma il gasesti langa tine. Intr-o zi de toamna, pe cand ne intorceam din "Jeg®" spre casa ne-a sarit in ochi un banner pe care scria: "De inchiriat, telefon: ...". Ne-am oprit, am sunat, ne-am intalnit, am discutat, si dupa o saptamana am batut palma cu proprietarul, si iata-ne aici speram noi, pe veci.

In concluzie, conform principiului: "Daca functioneaza nu repara", in Studentpub® am implementat acelasi sistem din "Jeg®", aceiasi furnizori, aceiasi angajati (fosti angajati din "Jeg®") si aceeasi caterinca. Singura diferenta dintre cele 2 locatii este ca aici am dat peste niste oameni normali, chiar cumsecade(proprietari, vecini), lucruri cu care nu eram obisnuiti (prietenii stiu de ce).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii