Cauta:
in

Restaurant Rubin House

Categorii: Restaurante italiene, Restaurante romanesti
Adresa: Strada Mavrogheni, nr. 4 (Intre Piata Universitatii si Piata Unirii), Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Centru, Sector 3
Telefon: 021.310.41.30/ 0726.596.590
Web: http://www.rubinhouse.ro/

Descriere

Restaurantul “Rubin House” are placerea de a va avea ca oaspeti la praz si cina, oferindu-va preparate internationale si romanesti realizate de cei mai buni bucatari si servite de ospatari cu inalta calificare.


Restaurantul “Rubin House” va ofera o gama larga de produse si servicii de calitate la un pret avantajos, intr-un ambient muzical placut. Meniul cuprinde o varietate de produse, de la cele cu specific italian, cum ar fi pastele, pana la traditionalele sarmalute romanesti.


Diversitatea si calitatea produselor si serviciilor puse la dispozitie in restaurantul “Rubin House” sunt inspirate de luxul croazierelor, de specificul preparatelor si de traditia bauturilor fine.


Pe langa o cina romantica sau un pranz delicios, restaurantul “Rubin House” vine in intampinarea dvs. si organizeaza mese festive pentru evenimentele importante pe care doriti sa le sarbatoriti intr-un loc de neuitat.


Va asteptam!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii