Cauta:
in

Restaurant Palladium

Categorii: Restaurante mediteraneene
Adresa: Bulevardul Unirii nr.1, Bucuresti, Unirii, Sector 4, Centru
Telefon: 0729 144 144

Descriere

Din dorinţa de a oferi clienţilor noştri un loc de relaxare şi bună dispoziţie în care să se poată delecta cu cele mai rafinate preparate şi cele mai fresh cocteiluri, s-a născut un proiect inovator ce reuneşte conceptele arhiteturale moderne cu bucătăria de inspiraţie mediteraneeană.

Mesele oferite de Palladium au toate ingredientele necesare unei experienţe senzoriale complete: un ambient cu prestigiu unde să te simţi binevenit, servire impecabilă şi platouri excelente pe care să le savurezi bucurându-te de panorama oferită de locaţie. Iar dacă exigenţele tale sunt foarte mari, ale noastre sunt pe măsură şi cum ne dorim să revii cu plăcere de fiecare dată, avem grijă să ai parte de calitate şi profesionalism.

În plin centru al Bucureştilor, pe una din cele mai frumoase alei de pe bulevardul Unirii, în apropierea Casei Poporului, după o plimbare plăcută de-a lungul fântânilor arteziene te aşteptăm cu porţile deschise. Palladium este conceptul unui restaurant deplin, care îţi va oferi nu doar cele mai savuroase reţete mediteraneene ci şi o atmosferă casual unde mereu se întâmplă ceva nou. Experienţa dining pentru noi înseamnă un meniu complet iar meniul, pe lângă preparate, include şi ambianţă, decor, muzică, socializare. Pentru asta, avem grijă ca încă de la poartă să fii întâmpinat de cele mai frumoase hostess şi îţi garantăm că odată ce ne-ai păşit pragul te vom seduce...

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii