Cauta:
in

Restaurant La Rambla

Categorii: Restaurante spaniole
Adresa: Piata Victoriei, Str. Grigore Alexandrescu, nr.8, Bucuresti, (langa bloc Orange), Bucuresti, Victoriei, Dorobanti, Sector 1
Telefon: 0765.555.833
Web: http://www.larambla.ro

Descriere

afinament, savoare, dar mai ales diversitate si bun gust! Aceasta ar fi descrierea pe scurt a ceea ce inseamna si isi propune sa fie La Rambla.

Denumit dupa faimoasa strada din centrul Barcelonei, La Rambla va aduce traditia si specialitatile Peninsulei Iberice, in orice preparat, pentru ca fiecare sa se bucure de o experienta culinara de neuitat!

Imbinarea bucatariei traditionale spaniole, prezentarea ei intr-o maniera vie si contemporana, si reinventarea acesteia intr-un cadru romanesc, este o provocare continua, dar si o experienta minunata, atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri.

La Rambla prezinta arta culinara intr-un cadru de poveste care va invita sa descoperiti impreuna cultura, traditia si mai ales delicatesele variate ale Spaniei.

Fiecare produs din meniu este atent preparat, dupa retete traditionale, folosindu-se doar ingrediente de cea mai buna calitate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii