Cauta:
in

Restaurant Karishma

Categorii: Restaurante indiene
Adresa: Strada Iancu Capitanu, nr. 36, Bucuresti,Romania, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 021.252.51.57
Web: http://www.karishma.ro

Descriere

Situat in capitala Romaniei, restaurantul indian Karishma are o atmosfera ce reprezinta o invitatie la eleganta, comfort si rafinament. Un meniu inspirat din delicata bucatarie indiana, cu mancaruri traditionale si moderne facute din cele mai fine si mai proaspete ingrediente.

O serie de condimente proaspete, picante si aromate de pe intreg tinutul Indiei sunt imbinate in fiecare zi cu o maiestrie veche de sute de ani, indispensabila bucatariei indiene.

Contrar zvonurilor, mancarea indiana nu este si nici nu trebuie condimentata in exces astfel incat sa nu poata fi savurata. De fapt, arta bucatariei indiene sta in rafinamentul condimentarii. Pentru a putea satisface toti clientii nostri, noi oferim diferite niveluri de condimentare pentru aproape toate mancarurile din meniu.

Savurati aromele exotice si gusturile subtile ale celei mai fine bucatarii indiene, ce isi are originile in bogata regiune din nordul Indiei! Simtit-va ca acasa si bucurati-va de ospitalitatea noastra si de mancarurile autentice pe care vi le oferim!

Aici, la Karishma noi ne straduim sa facem miracole in fiecare zi si ne dorim ca si voi sa fiti o parte din aceste miracole.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii