Cauta:
in

Raiffeisen Bank

Categorii: Banci
Adresa: Sos. Colentina nr. 2, Bucuresti, Obor, Sector 2
Telefon: 021.252.57.60 ( Fix ) 021.252.57.61 ( Fix ) 0372.707.419 ( Fix ) 021.252.57.62 ( Fax )
Web: http://www.raiffeisen.ro

Descriere

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii financiare usor de folosit.

Viziune
Sa fim ecosistemul financiar preferat
Viziunea noastra este sa fim ecosistemul financiar preferat din Romania unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti.

Valori

Integritate
Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism. Nu spunem despre colegii nostri lucruri pe care nu le-am spune si de fata cu ei.


Invatare
Suntem dornici sa aflam lucruri noi si invatam repede. Ne recunoastem greselile si invatam din experientele noastre. Facem schimb de cunostinte, bune practici si inovam. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.


Respect
Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar au un caracter bun (simt inalt al moralitatii, integritate etc.). Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente.


Pasiune
Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa lucram la Raiffeisen Bank, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.


Colaborare
Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Stim sa ascultam, suntem clari si precisi atunci cand comunicam. Atunci cand avem pareri contradictorii cu cineva, aducem argumente solide si avem in vedere esenta problemei. Nu condamnam greseala, dar consideram o greseala a nu oferi sau cere ajutor atunci cand este necesar. Oferim celorlalti sprijin din proprie initiativa.


Discernamant
Ne straduim sa avem mai putine reguli, mai multe principii si sa fim rezonabili. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclara. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere si mergem la sursa problemei.


Simplitate
In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii