Cauta:
in

Povesti cu condimente

Categorii: Mini-market
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 729440831
Web: http://povesticucondimente.ro/

Descriere

Brandul Povești cu condimente aduce în piața autohtonă expertiza liderului național al pieței de condimente și ingrediente alimentare, Supremia Grup. Născute din pasiunea pentru condimente și dorința a ridica standardele de calitate ale pieței românești, magazinele Povești cu condimente își propun să ofere produse cu raport calitate-pret întotdeauna onest și să educe consumatorii în sensul identificării și utilizării condimentelor de calitate.

Condimentele de poveste provin de la fermieri și producători din peste 80 de țări ale lumii, atent selectați de către o echipă de specialiști în purchasing și biroul propriu de achiziții din Indonezia. Puterea de negociere Supremia Grup garantează raportul calitate – pret corect și constanța calității produselor comercializate în magazinele Povești cu condimente, astfel încât clienții noștri să aibă acces la condimente provenite din surse sigure, cu un strict control al calității, certificat național și internațional. Iar curățarea și procesarea condimentelor se face în cea mai mare unitate de producție din Sud-Estul Europei, o investiție de 12 milioane de euro, ridicată la Alba Iulia cu fonduri 100% românești.

Gama de produse disponibilă în magazinele Povești cu condimente cuprinde aproximativ 250 de repere, fiind intr-o continuă actualizare și dezvoltare, onorând solicitările primite de la cei care ne calca pragul. Pasionații de bucătărie vor găsi aici condimente și mixuri de condimente, ingrediente specifice pentru cofetărie și patiserie, pentru preparate din carne dar și specialități vegetariene, ceaiuri de lux, produse pentru o siluetă perfectă și o gamă variată de fructe uscate, semințe și alune, completate de accesorii specifice. Și pentru că bucătăria nu este o știință exactă, puteți achiziționa cantitățile potrivite de fiecare data, produsele din magazin fiind vândute vrac.

Vă invităm să intrați alături de noi în lumea fascinantă oferită de Povești cu condimente și să descoperiți care este mixul potrivit pentru fiecare ocazie!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii