Cauta:
in

Popas Rustic & Diana (Belciugatele)

Categorii: Restaurante romanesti, Pensiuni
Adresa: Belciugatele (20 km distanta de Bucuresti iesire Cora Pantelimon), Bucuresti
Telefon: 0751.229.739; 0751.229.731
Web: http://www.popasrusticdiana.ro

Descriere

Situat pe cursul afluentului Mostistei, pe teritoriul administrativ al comunei Belciugatele, la 20 km distanta de capitala, Popas Rustic Diana, va ofera conditii naturale de relaxare intr-un mediu feeric, plin de frenezia momentelor de tacere a naturii, auzindu-se placutul ciripit al pasarilor exotice. O idee spectaculoasa si inedita o reprezinta asezarea meselor pe terase si pe pontonul de deasupra luciului apei, oferind privelistea perfecta dupa o zi incarcata de probleme cotidiene si stresul urban datorate agitatiei, aglomeratiei.

Popas Rustic Diana ofera clientilor sansa de a vizita o "insula a relaxarii" si de a savura mancarurile traditionale romanesti, cum ar fi: sarmalute cu mamaliguta, purcelus la tava, berbecut la protap, si nu in ultimul rand specialitatile casei: borsul de peste acrit cu bors natural (obtinut din tarate de grau) si saramura de crap.

De asemenea, printre preparatele noastre speciale, se numara si "carnatii de casa", obtinuti dupa o reteta speciala a maestrilor bucatari, care de-a lungul timpului au avut realizari considerabile, castigand numeroase concursuri culinare internationale.

Ca orice lucru mare realizat cu inima deschisa si bine intentionat, Popas Rustic Diana, a devenit pe parcursul anilor un restaurant foarte apreciat, fiind frecventat de o clientela aleasa si putand pune la dispozitie o capacitate impresionanta in vederea organizarii petrecerilor, nuntilor, meselor festive si conferintelor.

Va multumim pentru timpul acordat site-ului nostru si va invitam sa vizitati Popas Rustic Diana!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii