Cauta:
in

Oky Doky Vip

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Masaj, Bronzare organica
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae nr. 121, Vila 1, Pipera
Telefon: 021 269 06 69 ; 0733 870 077
Web: http://www.okydokyvip.ro/

Descriere

Calitatea serviciilor e la fel de importanta pentru noi ca si cea a produselor. De aceea folosim gamele Wella, L’Oreal si Joico.
Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare (se efectuează numai în saloane), prin care se aplică, prin pulverizare cu un aparat cu turbină HVLP, o loţiune care va colora instant pielea într-o nuanţă naturală, intensă, exotică.

Procedura este foarte rapidă, simplă şi fără riscuri de aplicare greşită. Soluţia de bronzare se pulverizează după o metodă specială pe corp, aceasta intrând în contact doar cu straturile superioare ale dermei, fără să intre în contact cu melanina.

Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

O singură pulverizare asigură un bronz intens, în doar 5 minute, nefiind necesare mai multe şedinţe pentru a ajunge la o culoare evidentă. Bronzul durează 7-9 zile şi are un aspect radiant, luminos.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii