Cauta:
in

Naty's Beauty Center

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Impachetari, Ingrijire piele, Masaj
Adresa: Str. Vasile Lascar, nr.18, ap. 25 (langa Piata Rosetti), Bucuresti, Universitate, Centru, Sector 2
Telefon: 021/311.63.83/ 0768.565.026
Web: http://www.natysbeautycenter.ro/

Descriere

Situat in plin centru al capitalei, Naty's Beauty Center iti ofera ambianta placuta si serviciile de calitate de care vrei sa beneficiezi in clipele tale de relaxare.
Servicii de ingrijire si infrumusetare

Serviciile de ingrijire si infrumusetare oferite de noi se adreseaza in mod distinct fiecarei femei pentru ca... e unica!

Te invitam aici sa ne cunoastem si impreuna sa stabilim programul adaptat nevoilor tale. Fii sigura ca numai asa rezultatele vor fi cele pe care tu ti le doresti.

Imagineaza-ti cum ar fi clipele de relaxare atunci cand simturile iti vor fi rasfatate de aromele deosebite de trandafir, portocala, vanilie, miere, cand pielea ta va emana prospetimea ceaiului verde si al algelor marine iar intregul tau corp va fi purificat, energizat si redefinit.

Suntem aici ca sa iti oferim cele mai bune solutii pentru tratarea celulitei, vergeturilor, stresului, problemelor legate de silueta, tonifiere, fermitate, problemelor corporale localizate, riduri
Produsele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate, fabricate in Franta si Italia, iar personalul detine calificarea necesara pentru ca tu sa devii constienta de frumusetea corpului si sufletului tau.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii