Cauta:
in

Natura Spa

Categorii: Spa
Adresa: Str. Gheorghe Titeica, nr 180-200, vila 27, Bucuresti, Tei, Floreasca, Sector 2
Telefon: +4021 230 0424,+40744 655 945
Fax: +4021 230 0424
Web: http://www.naturaspa.ro

Descriere

Paseste intr-un spatiu al linistii. Estul si vestul, combinate armonios intr-un spatiu luxos, te intampina in lumea in care timpul sta pe loc si doar TU contezi.

Fie ca esti singur(a) sau nu (pentru camera cuplurilor), te poti bucura de un scrub revigorant, o impachetare delicioasa, o sauna, un masaj cu pietre calde si reci, un ritual de imbaiere a mainilor si piciorelor, sau doar de pura relaxare oferita de un dry-float. Intra, descalta-te si lasa stresul si grijile in urma.
Zona noastra de relaxare iti ofera spatiul necesar deconectarii sau doar un scurt ragaz fata de lumea nebuna de afara.

Fiecare tratament incepe si se termina cu sunetul suav al “vaselor cantatoare” tibetane. Frumusetea momentului te captiveaza. O lumina mistica inunda camera. Materialele naturale iti gadila simturile… Exista doar armonie.

Monotonia apasatoare a vietii cotidiene dispare. Te simti liber(a) in spatiu si timp, iar gandurile iti incetinesc. Singurul lucru palpabil esti tu si pacea ta interioara.

Simturile ti se desteapta pe masura ce simti atingerea usoara a mainilor experte. Aroma mirodeniilor te inconjoara, iar muzica te poarta pe aripile ei intr-o calatorie a relaxarii.

Mintea ta pluteste. Corpul tau e imaterial. Pacea domneste.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii