Cauta:
in

MONDEX

Categorii: Magazine lenjerie
Adresa: Strada Victoriei, nr. 73, Baia Mare
Web: http://mondex.ro/

Descriere

Mondex SIBIU este unul dintre principalii producatori de sosete si ciorapi fini din Romania.

MONDEX produce sosete si ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamida, sosete si ciorapi elasticizati cu elastan, precum si din alte tipuri de fire a caror finete corespund utilajelor de tricotat (fire Acryl, modal, lana, termolite, microfibra etc.)
Pentru femei, Mondex produce ciorapi pantalon fini, eleganti, cu efecte speciale (luciu, elasticitate, culorielegante). Pentru toate tipurile de ocazii, produsele Mondex se situeaza in topul exigentelor feminine din punct de vedere al calitatii, durabilitatii, designului si nu in ultimul rand al ultimelor tendinte din moda.

Pentru barbati, Mondex produce ciorapi sport pentru aceia care adopta tinuta sport,dar si ciorapi si sosete de bumbac pentru bussines-men care trebuie sa-si adapteze tinuta pozitiei ocupate intr-o firma, societate, ocazie.

Pentru copiii pana la varsta adolescentei, Mondex produce sosete si ciorapi frumos colorati si pretentios desenati, in desenele eroilor din filmele desenelor animate ori cu diverse imprimeuri, emblemesautexte.

Pentru adolescenti, Mondex produce sosete din bumbac, ciorapipantalon cu model, durabilisieleganti, realizati din fire speciale: elastan, tactel, lurex, microfibra.
Alaturi de gama completa de produse – sosete si ciorapi – prezentate sub brandul MONDEX va oferim sigamanoua de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentrucopii, femei, barbati, prezentate sub marca TUAREG. Toate aceste produse le puteti si gasi in magazinele Mondex din tara.

Incepand cu 1 ianuarie 2009 va asteptam in magazinele MONDEX cu o noua surpriza: Cardul de Fidelitate MONDEX.

Ca posesor al Cardului de Fidelitate MONDEX veti putea face cumparaturi cu o reducere de 8% pentru toate categoriile de produse prezente in magazinele MONDEX.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii