Cauta:
in

Medical SPA ProEstetica

Categorii: Ingrijire piele, Masaj, Spa
Adresa: Str. Tudor Stefan 38-40, et.4, sect.1, Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: 021.2305920, 0731.120 142
Web: http://www.proestetica-spa.ro/

Descriere

Medical Spa ProEstetica este un centru de Dermatologie, Epilare definitiva, Remodelare corporala, Fitness, Masaj si Cosmetica profesionala. Medical SPA ProEstetica face parte din grupul ProEstetica ( Drs. Dana Jianu si Stefan Jianu).

De ce Spa Medical?...Pentru ca toate tratamentele depasesc in complexitate ingrijirile dintr-un centru Spa de relaxare si terapie prin apa, desfasurandu-se sub atenta supraveghere a unei echipe de profesionisti: medici, kineto-terapeuti, maseuri si esteticiene.

ProEstetica, deja binecunoscuta drept una dintre clinicile cu renume in chirurgia estetica din tara si-a extins aria de activitate prin centrele de tip Medical Spa (www.proestetica-spa.ro). Primul dintre ele este situat chiar in incinta Clinicii si raspunde dorintelor de intretinere pre si post chirurgicala ale pacientilor sai, dar si acelora care nu au nevoie, sau nu indraznesc inca sa apeleze la o astfel de metoda. Acest nou concept se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor, persoanelor tinere cat si celor mature.

Un loc special il ocupa programele Pilates pentru pregatirea fizica a femei insarcinate si cele pentru recuperarea supletii proaspetelor mamici.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii