Cauta:
in

Lady Fit

Categorii: Sali fitness
Adresa: Str. Baratiei nr. 35, parter, Bucuresti, Unirii, Centru, Sector 3
Telefon: 021-311.10.95; 0726 438 348
Web: http://www.ladyfit.ro/

Descriere

Fiecare clienta a salii noastre beneficiaza de toata atentia noastra. In timpul orelor de antrenament instructorul supravegheaza executia miscarilor si le corecteaza pe clientele mai neexperimentate. Fiecare clienta a salii noastre poate solicita o sedinta de consultanta in antrenament, in care sa fie indrumata spre cea mai buna combinatie de antrenamente pentru realizarea obiectivelor sale. Se iau in calcul nivelul de rezistenta fizica, eventualele particularitati medicale, preferintele clientei dar si obiectivele fixate. Acolo unde este cazul, se poate programa si o sedinta de antrenament personal de care clienta beneficiaza gratuit.

Clientele care doresc sa afle mai multe despre o dieta echilibrata si un regim de viata sanatos au acces gratuit la programul nostru de consultanta in nutritie . Pot primi sfaturi generale despre alimentatia sanatoasa sau pot opta pentru o dieta personalizata, monitorizata zilnic.

Consilierea in nutritie si antrenament sunt servicii pe care le oferim gratuit clientelor noastre . Astfel ne asiguram ca au cele mai rapide rezultate, ca starea lor de sanatate este foarte buna si ca exista un cadru in care sa invete cum sa aiba un stil de viata mai sanatos si mai dinamic.

Clientele care opteaza si pentru masaj corporal sunt sfatuite de specialista noastra ce tipuri de masaj le sunt recomandate. Fiecare clienta primeste astfel gratuit o sedinta de consiliere estetica pentru afectate de celulita si i se stabileste programul optim pentru ameliorarea problemelor estetice.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii