Cauta:
in

La Gioconda Restaurant

Categorii: Restaurante italiene
Adresa: Strada Mihai Eminescu, nr. 80, Bucuresti, Sector 2, Sector 1
Telefon: 0720.759.526
Web: http://www.ristorantelagioconda.ro/

Descriere

Restaurant “La Gioconda” se doreste a fi mult mai mult decat ‘un alt' restaurant cu specific italienesc din Bucuresti ”...Unic printre cele multe..
Locatia perfecta – Mihai Eminescu, nr.80, sector 2, aproape de Piata Romana locatie plina de poetica, prin insusi denumire… arta, viciul nostru principal.

Pareri (1)

  • Niky Comstil srl / Marti, 4 Decembrie 2012, ora 22:02

    Buna ziua. Aveti mai jos o scurta prezentare a firmei noastre. Pentru detalii va stam la dispozitie cu informatii complete. Fete de masa Restaurant. http://www.nikydecor.ro/fete-de-masa-restaurant.html Suntem producatori de fete de masa ptr. Restaurant,Importam materiale textile profesionale pentru fete de masa Restaurant,Confectionam fete de masa Restaurant din damasc,bumbac,teflonate. Executam la comanda din peste 100 de modele de tesatura, a cate 5-10 culori fiecare, fete de masa, naproane masa, servete masa, fuste masa, huse scaune. Detinem o impresionanta colectie de materiale textile profesionale pentru fete de masa restaurant. - Latime materiale fete de masa restaurant 140-320 cm. - Temperatura de spalare 40-90 grade C. - La cerere va trimitem mostrare textile. - Livram in tara prin curierat rapid. Relatii la tel : 0753.825.347

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii