Cauta:
in

Kenvelo

Categorii: Haine dama, Haine barbatesti
Adresa: Calea Națională, Botoșani, România, Botosani
Telefon: +1 555-555-5555
Web: http://www.kvl.ro/

Descriere

Compania ce urma să devină Kenvelo Group România, s-a născut în 2001, an în care primul magazin Kenvelo a fost deschis in Bucuresti.

Kenvelo este un retailer de moda prezent pe piata de retail din Europa de Est, în țări precum Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Serbia și România.

Kenvelo ofera o gama larga de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii. Colectiile Kenvelo se adreseaza tuturor celor care se imbraca bine, cu stil, celor care tin cont de ultimele tendinte ale modei si de calitate, toate la preturi rezonabile.

În acest moment Kenvelo are peste 40 de magazine în România, în toate marile orașe și în toate principalele centre comerciale și este în continuă creștere.

Datorita celor 12 ani de experiență pe piața locală, pentru că marca a știut să rămână completiva prin ajustarea continuă, deschiderea de noi magazine și prin formarea echipei de vânzare, Kenvelo a reușit să ofere o experiență de cumpărături pozitivă pentru fiecare dintre clienții săi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii