Cauta:
in

Karamna

Categorii: Restaurante libaneze
Adresa: Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 0732 387 228

Descriere

KARAMNA

Odata ce ai pașit în restaurant, vei fi întâmpinat de mirosul cafelei cu aromă de cardamon, iar culorile meselor pline de mâncare îți vor alinta văzul. Ierburile aromatice și ingredientele pline de vitamine, alăturate măiestriei bucătarului nostru, fac ca mâncarea pe care o vei savura să îți bucure simțurile și să te determine să te întorci de fiecare dată cu același entuziasm.

BUCATARIA LIBANEZĂ

Bucătăria libaneză este cunoscută în intreaga lume și apreciată pentru aroma și rafinamentul ei. Aceasta îmbină bucătăria europeană cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Libanezii au ridicat bucătăria la nivel de artă, creându-și mâncăruri alese ca aspect, gust și valoare nutritivă, iar multe dintre acestea au devenit elemente de referință ale bucătăriei internaționale.

PREȚUIM CALITATEA

Se spune că îți lași norocul în farfurie dacă nu te înfrupți până la capăt din mâncăruri. La cât de gustoase sunt preparatele libaneze, nu va fi cazul. Deși te tentează să încerci cât mai multe, trebuie să lași loc pentru o revenire în forță la Karamna.

TE AȘTEPTĂM

Fie că dorești să iei masa cu familia, prietenii sau să discuți despre afaceri, aici găsești cadrul perfect pentru fiecare eveniment în parte. Poți consuma din varietatea mâncărurilor sau doar fuma o narghilea, însoțită de un ceai sau un pahar de arack. Orice ai alege să faci, fiecare masă în parte va fi o experiență socială de neuitat!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii