Cauta:
in

Jolidon

Categorii: Magazine lenjerie
Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18, Bucuresti, Aparatorii Patriei, Sector 4
Web: http://www.jolidon.ro/

Descriere

Fondat în 1993 la Cluj Napoca, România, Jolidon și-a câștigat poziția de lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale.

Povestea succesului Jolidon poate părea desprinsă din filmele clasice americane: un întreprinzător, Gabriel Cîrlig, identifică pe piața românească de după `89 două tipologii de produse necesare, dar puțin prezente și anume lenjeria și costumele de baie. Începe o mică afacere, alături de câteva persoane dedicate și ambițioase. Atelierul inițial cu 3-4 mașini de cusut – minimum necesar pentru a lucra lenjerie, a devenit în 20 ani o fabrică ale cărei dimensiuni intimidează orice producător de lenjerie din Europa.

În 1994 produsele purtând marca Jolidon erau vândute în peste 100 de magazine iar în 1996 numărul acestora s-a triplat, ajungându-se ca în 2009 produsele Jolidon să fie găsite în peste 1400 de magazine, practic în toată țara.

Anul 1998 marchează pentru firmă Jolidon deschiderea primului magazin propriu în Timișoara și a reprezentanței din București. În următorii zece ani a urmat construcția și dezvoltarea rețelei de magazine proprii în principalele centre comerciale din marile orașe ale țării sau în locații bine alese din centrele civice.

În prezent, Grupul Internațional Jolidon numără peste 2500 de angajați și un lanț de 87 de magazine proprii, în principalele localități și centre comerciale din România. De asemenea, produsele sunt disponibile în toate marile lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri din țară.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii