Cauta:
in

IVORY - clinica Dentfix

Categorii: Cabinete stomatologice (medicina dentara)
Adresa: Barbu Vacarescu 313-315, parter, sector 2, Bucuresti, Pipera, Floreasca, Sector 2
Telefon: 0726970047
Fax: 0314382495
Web: http://www.dentfix.ro

Descriere

Concept prietenos: când intri la noi în clinică miroase a cafea, nu a stomatologie!

Ai interactivitate prin portalul pacienților: îți poți verifica istoricul financiar, punctele de fidelitate, programările, ai acces la documentele personale cum ar fi scrisorile medicale accesînd zona ta privată de documente.

Îți poți instala calendarul tău personalizat IVORY pe smartphone, în Google Calendar sau în MS Outlook și poți să îți personalizezi alertele în plus față de cele pe care ți le trimitem noi prin SMS.

De multe ori procedura stomatologică presupune o îngrijire mai deosebită acasă în zilele care urmează – de la mini-magazinul din recepție te poți dota cu orice fel de accesoriu ai nevoie, de la periuțe post-chirurgicale și geluri antiseptice până la dușuri bucale și periuțe de dinți electrice.

Am menționat că suntem foarte accesibili? Avem locuri de parcare, suntem aproape de metrou și de tramvai! Dacă lucrezi în Floreasca – Pipera poți trage o fugă de la serviciu și pe jos…

Vrei să adresezi o întrebare rapidă înainte să vii la noi? Intră în sistemul de chat și te servim imediat.

Avem certificat de calitate internațional ISO 9001-2008, emis de TUV Rheinland, prin care se confirmă activitatea corect desfășurată de personalul clinicii.

Din luna mai 2015 am devenit centru recunoscut de BTI pentru utilizarea noului protocol de implantologie dezvoltat de acest institut.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii