Cauta:
in

I'm Fine

Categorii: Cabinete psihologie
Adresa: Splaiul Independenței 202K, București, Bucuresti, Plevnei, Sector 6
Web: http://im-fine.app/ro/psihologi-psihoterapeuti

Descriere

Treci printr-o perioadă mai dificilă și ai nevoie de un psiholog online? I'm Fine este soluția ta. Te ajută să îmbunătățești rezultatele obținute prin psihoterapie și oferă instrumentele necesare pentru ca tu să îți înțelegi mai bine emoțiile.

Psihologi verificați
Fiecare psiholog și psihoterapeut trece printr-un proces de verificare ce presupune un interviu individual și asigurarea validității credențialelor introduse.

Profilul psihologului
Citește mai multe despre fiecare psiholog, făcând click pe profilul său individual. După ce îl alegi pe cel cu care ai cele mai multe lucruri în comun, trimite-i o cerere de conectare și specialistul te va contacta în decurs de 24 de ore.

Aplicația mobilă
Aplicația I'm Fine extinde posibilitățile de colaborare cu orice psiholog. Puteți discuta acolo, te poate ajuta să aplici cunoștințele dobândite în ședințe și să îți urmărești progresul. Aplicația te poate ajuta și în cazul în care nu te poți decide asupra celui mai potrivit psiholog. Poți sta de vorbă gratuit cu un membru al echipei I'm Fine, iar acesta îți poate recomanda un psiholog sau psihoterapeut potrivit pentru tine. Descarcă aplicația acum sau după ce te-ai conectat deja cu un specialist!

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii