Cauta:
in

Hotel Coroana de Aur

Categorii: Hoteluri
Adresa: Piata Petru Rares, nr.4, Bistrita, Petre Ispirescu, Decebal
Telefon: +40-263-232470
Fax: +40-263-232667
Web: http://www.hotel-coroana-de-aur.ro/

Descriere

Situat în inima Bistriței, in apropierea principalelor instituții publice, si a celor mai importante obiective turistice, hotelul Coroana de Aur va oferă tot confortul si serviciile pe care le asteptati.

Personalul nostru va sta la dispzitie pentru a va oferi un sejur cat mai agreabil.
Originalul hotel, menționat in celebrul roman al lui Bram Stocker,dispune de 109 camere, totalizând 188 locuri de cazare dispuse astfel: 38 de camere cu pat matrimonial , 71 de camere cu doua paturi si 4 apartamente. Fiecare spațiu de cazare este echipat cu baie si toaleta,minibar, telefon, televizor color, cablu si wireless. Accesul la toate cele 3 etaje ale hotelului se face pe scări sau cu liftul.

La cererea dvs va putem asigura vizitarea Hotelului Castel Dracula, din pasul Tihuta(muntii Bargaului),procurarea de bilete pentru calea ferata si avion , transmiterea de mesaje prin fax, schimb valutar, spalatul si calcatul lenjeriei dvs. Hotelul dispune de parcare păzita, atât ziua cât și noaptea.

Restaurantul Coroana de aur are o capacitate de 250 locuri. Restaurantul poate fi compartimentat in mai multe separeuri perfecte pt organizarea de receptii, nunti, botezuri, seminarii sau conferințe, având toate dotările necesare pt organizarea acestor tipuri de evenimente.

Salonul Jonathan Harker, dispune de 80 de locuri, si doar in acest salon puteți servi un meniu special care poarta numele celebrului avocat.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii