Cauta:
in

Hotel Brasov

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Str. 13 Decembrie, nr. 38, Brasov
Telefon: 0268 42 66 33
Fax: 0268 42 66 33
Web: http://www.hotelbrasov.ro/

Descriere

Daca veniti in Brasov va asteptam la Hotel Brasov. Situat in orasul istoric Brasov, intr-o zona linistita, Hotelul Brasov ofera o gama variata de servicii, de o calitate ireprosabila, turistilor veniti aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului.
Daca veniĊ£i pentru afaceri in Brasov, Hotelul Brasov este locul ideal unde puteti sta. De la hotel ajungeti in 5 minute in Centrul Civic si in 10 minute in Centrul istoric al orasului Brasov. Fiecare camera este dotata cu cele mai moderne mijloace de comunicare, beneficiati de parcare supravegheata, de sali pentru relaxare, sport, conferinte. La noi veti gasi servicii hoteliere de inalt profesionalism.
Daca va petreceti concediul in Brasov, la Hotel Brasov veti gasi un ambient dedicat dumneavoastra, creat cu atent pana in cele mai mici detalii. Hotelul Brasov va ofera liniste si relaxare. La noi gasiti informatii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber. De aici ajungeti foarte usor la cele mai importante repere turistice ale Brasovului.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii