Cauta:
in

Hard Rock Cafe

Categorii: Restaurante americane, Cluburi si Baruri
Adresa: Bulevardul Kiseleff, nr. 32, Bucuresti, Domenii, Sector 1
Telefon: 021-2066261
Web: http://www.hardrock.com

Descriere

Hard Rock Cafe Bucuresti este cel mai mare restaurant din Europa al lantului american de renume, avand 300 locuri in interior si 200 pe terasa. Un fenomen global, HRC este un restaurant "casual dinner", un loc primitor in care toata lumea este binevenita, indiferent de varsta sau clasa sociala. De altfel, unul din motto-urile Hard Rock Cafe - "Love all, Serve all" este extrem de sugestiv in acest sens.

Meniul este traditional american si contine antreuri, fripturi, paste, salate, burgeri, deserturi, toate acompaniate de cocktail-uri delicioase.

Dar Hard Rock Cafe este mai mult decat un restaurant in care poti manca bine sau poti asculta muzica de calitate. Compania este cel mai mare colectionar si expozant al obiectelor care au apartinut artistilor muzicali din ultimii 50 ani, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii. Colectia de obiecte memorabilia este fara precedent: peste 80.000 de piese expuse prin rotatie in toate cele 130 de restaurante din lume.

In HRC Bucuresti sunt expuse costume de scena, chitare clasice si alte instrumente, postere, coperti de albume, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, o tinuta de scena creata special pentru Elton John, o bustiera a Madonnei si jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in perioada "Thriller", etc.

Experienta este desavarsita cu o vizita in Rock Shop, magazinul de suveniruri, in care sunt comercializate produse marca Hard Rock: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele etc.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii