Cauta:
in

Hanul Crasmarita

Categorii: Restaurante romanesti
Adresa: Strada E 85, Nr 1, Buzau, Episcopiei (Micro 3)
Telefon: +040 238 717 213, +040 238 717 240
Fax: +040 238 717 213
Web: http://www.crasmaritadinbuzau.ro/

Descriere

Hanul Crasmarita din Buzau este o surpriza arhitectonica placuta prezenta la intrarea in Buzau in localitatea Maracineni la intersectia DN2 cu E85.
Hanul Crasmarita din Buzau se afla pe malul raului Buzau pe locul unde in trecut se faceau schimburile de cai pentru postalioanele ce legau Moldova de Muntenia. Aceasta tema o regasim intr-o pictura ce se afla pe frontispiciul hanului.
Este un han construit in stilul architectural specific romanesc antebelic dupa cele mai noi norme europene in domeniul turismului cu ajutorul Programului SAPARD de dezvoltare a turismului rural si este clasificat la 3 margarete.
Constructia este originala si practica, impletind armonios stilul rustic cu cel modern.
Denumirea Hanului Crasmarita din Buzau provine de la titlul renumitei melodii cu acelasi nume a binecunoscutului interpret de muzica populara Benone Sinulescu, cel mai mare promotor al meleagurilor buzoiene.
Hanul Crasmarita din Buzau, cea mai noua realizare a complexului Moara Dragaicilor, se prezinta vizitatorilor cu o pensiune absolut originala de circa 30 de locuri de cazare, un restaurant traditional, localizat intr-o moara veche cu terasa in carute traditionale, „Salonul Vanatoresc”, „Salonul Drumetilor si a Targovetilor” cu tereasa hanului in cerdac, „Salonul Boieresc”, „Crama Domneasca”, curtea interioara a hanului amenajata cu terasa sub bolta de vie, foisor cu gratar, piscina cu jacuzzi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii