Cauta:
in

Gradinita particulara Sfintii Imparati Constantin si Elena

Categorii: Gradinite
Adresa: str. Labirint, nr. 137 B, Bucuresti, Hala Traian, Sector 3
Telefon: 326.13.61; 0722.29.30.56; 0745.75.64.63
Web: http://www.gradinitadecopii.ro

Descriere

Impreuna pentru un inceput bun!

Gradinita Sfintii Imparati Constantin si Elena situata intr-o zona linistita a capitalei, pe strada Labirint, nr. 137 B, sector 3 zona Matei Basarab, dispune de o cladire noua, proprie, compusa din demisol parter si doua niveluri.

* Gradinita este acreditata de M.E.C.
* Gradinita este supravegheata permanent de un serviciu de paza si protectie cu interventie rapida.
* Dispunem de sistem de supraveghere video si redare prin internet a activitatilor din gradinita pentru parintii copiilor.

Prin daruirea sufleteasca a personalului gradinitei noastre si printr-o colaborare stransa, permanenta si deschisa cu parintii, am reusit sa oferim copiilor un climat psiho-afectiv sigur, o educatie cu totul deosebita la inceput de drum.
Programul nostru educational urmareste:

* insusirea de catre copii a unei educatii alese prin cizelarea cu migala, cu afectiune si grija a celor „sapte ani de acasa”;
* cultivarea prieteniei si afectiunii fata de ceilalti copii, in spiritul tolerantei, al intelegerii diversitatii si acceptarii ei, al discernerii dintre bine si rau in scopul pregatirii primilor pasi in viata;
* definirea caracterului si personalitatii incipiente a copiilor;
* socializarea copiilor;
* stimularea si dezvoltarea capacitatii copiilor de a aplica cele insusite;
* dezvoltarea logicii, capacitatii asociative a indemanarii si imaginatiei copiilor – premise certe pentru succesele viitoare;
* educarea copiilor in spiritul credintei noastre milenare – crestin ortodoxe, insuflandu-le interesul, dragostea si respectul pentru dimensiunea spirituala a vietii.

Suntem o echipa cu experienta, asociem profesionalismul cu dragostea de copii, dand dovada in demersul educational atat de exigenta cat mai ales de rabdare si multa intelegere.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii