Cauta:
in

Gradinita particulara Disney

Categorii: Gradinite
Adresa: Str. Prof. Stefan Mihaileanu nr. 33, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 320.36.32, 0745118064
Web: http://www.gradinitadisney.ro

Descriere

Infiintata in 2004, gradinita are un sistem complex de educare ce ajuta copiii, familiile lor si educatoarele sa fie cei mai buni. Programa este strucurata dupa principii moderne, iar materialul didactic este furnizat de cele mai competente foruri din domeniul educational. Gradinita dispune de spatii in care isi desfasoara activitatile si spatii de joaca supravegheate simultan de camere video, sistem ce asigura securitatea copiilor si confortul parintilor, care pot urmari activitatile desfasurate de copii pe parcursul intregii zile.
Gama larga de activitati optionale si extracurriculare (pictura, modelaj, balet, pian, arte martiale, teatru de papusi, circ, parcuri, gradina botanica, gradina zoologica, etc., toate incluse in taxa de scolarizare) ofera copiilor un cadru propriu dezvoltarii fiecarei personalitati in parte.
Serviciile pe care le oferim includ si evaluarea psihologica ce ajuta la determinarea aptitudinilor si talentului fiecarui copil. Personalul didactic este specializat, cu experienta in invatamant si inalt grad de pregatire profesionala.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii