Cauta:
in

Gradinita particulara Butterfly - Pipera

Categorii: Gradinite
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 35 Reper: Zona rezidentiala Pipera – Tunari (Colt cu Drumul Potcoavei), Bucuresti, Obor, Sector 2
Telefon: 0722.174.348 / 021.352.47.04
Web: http://www.gradinitabutterfly.ro

Descriere

Succesul Gradinitei Butterfly se bazeaza pe o echipa de profesionisti, care sunt dedicati copiilor in totalitate, incurajandu-le cu caldura primii pasi, atat de importanti pentru viitorul lor ca scolari si mai apoi ca adulti.

Echipa gradinitei este formata din: educatoare cu experientta si studii de specialitate vorbitoare de limba engleza / germana, profesori de specialitate pentru materiile optionale, asistenta medicala, specialisti colaboratori (consultant educational, medic, psiholog, logoped) si personal auxiliar.

Imbinarea programei scolare aprobate de MEC cu activitati educationale suplimentare (limba engleza / germana intensiv, activitati practice si de indemanare, educatie rutiera / sanitara, vizite si excursii tematice etc.) contribuie cu succes la dezvoltarea precoce a copiilor prescolari si anteprescolari din punct de vedere afectiv, psihomotric si social.

Gradinita este acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii - Comisia Nationala de Evaluare si Acreditare a Invatamantului Preuniversitar.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii